fredag 1 augusti 2008

Längesen..

Ja,nu var det längesen sist,vårat internet har just som inte funkat som det ska,bara lagt av hela tiden men nu är det ordnat så nu kan ni hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt relativt trissta liv..
..det har hänt en hel del sen sist,den årliga Bjuråkers stämman har ju varit,den var jag SJÄLVKLART på,missade ju förra året men det tog jag igen i år,hehe..åkte med lillebror och Johanna och träffade 4 trevliga själar där,Mia,Larsa,Uffe och Lena,underbarare människor får man leta efter!
Hemkommen därifrån så blev det till att åka ner till stugan i Norrfjär`n,jag och I var där i några dagar,njöt av det härliga vädret och bara fanns till,härligt tills I kom på att det var tråkigt att titta på tv där nere,saknade den vi har hemma,suck!!

Ja,det har blivit mycket fiskande under de senaste veckorna,I´s kusin Eva och hennes karl Johan är nere i stugan i Vattingen så vi har fiskat en hel del sen de kom men dock inga fiskar har vi fått som är värd att nämna,haha..tråkigt men bara att vara ute med båten i solsken är ju härligt,really nice!

Hmm,nu är det nog slut på saker att skriva om men lägger in några bilder från de senaste veckorna,så kika på dom ni,hihi..
Ha´d Bra Gott Folk!!
..stämman
..stämman
..Tara fiskar
..Eva och Ingemar





Inga kommentarer: