torsdag 1 januari 2009

Nyår

Blev super duper kalas bra,jag är helnöjd,trots att det blev lite missar i planeringen,hehe!
Vandring först från Vattingen ner till Sörfjärden genom skogen 3 kilometer eller vad vi nu kom fram till att det var,tills vi kom fram till en eldstad och några bänkar,alldeles vid havet,fy bövelen vad mysigt det var,hade kalas väder,ingen blåst alls och solen sken,hur underbart är inte det..grillade korv,drack glögg och öl och bara njöt av livet och sällskapet..

Efter det så bar det iväg hem igen,började med maten och vid 6 tiden så kom Eva och Johan,satte oss och åt nästan direkt och bara njöt av god mat,det vart inbakad fläskfilé och potatisgratäng och självklart blev det efterrätt,yeeeps!!
23.30 var vi inne i stan,parkerade och började gå mot Rådhusparken,lyssnade på "ring klocka ring" och sen var det dags att öppna skumpan och skåla in det nya året skååååååååååål!!

Sen medans Eva och Johan var upp till några kompisar så gick jag och Ingo på Tre Bockar,som faktiskt för ovanlighetens skull var rätt trevligt tills alla aspackade skit ungar kom in och började härja,tur det var dax att gå för oss i samma stund som de kom,haha!

Lämnar ut lite bilder ni kan kika på om ni känner för det..på lilla Tara som var så frusen så hon skakade som ett asplöv,frusen när hon satt still men de 3 kilometrarna dit och hem hade hon inga problem med,sprang och skuttade så glatt lill vovva,även lite kort från dagens lopp!

Inga kommentarer: