torsdag 5 februari 2009

Underbart med vänner som bryr sig,ärligt!

Jag har alltid trott att jag har vänner som bryr sig om mig men efter den jobbigaste perioden i mitt liv så märkte jag att mina vänner som verkligen bryr sig är få..

Det är Mia som sov med telefonen bredvid sig utifall jag skulle ringa mitt i natten och behöva henne,hon finns för mig,ställer upp när jag än vill och behöver prata,fast det har jag inte gjort men jag vet ialf.att hon finns om det skulle behövas,det är skönt att veta..
Sen har vi min andra granne Carina som mer än gärna lånar ut en axel att gråta ut mot,underbart att ni finns mina kära grannar LOVE!!
Sen har vi min sambos kusin Eva som lyssnar på mig,trots allt trams jag vräker ur mig och alla osammanhängande texter jag skickat henne på msn,haha..underbart att du finns Eva!
Sen är det min underbart söta älskade sambo Ingemar som alltid finns för mig,även om han inte alltid förstår vad jag pratar om eller kan ge mig ett svar som jag inte blir hysteriskt arg över så vet jag att han lyssnar och försöker allt han kan för att finnas för mig,när jag låter honom göra det vill säga!

Men Jag Älskar Er Hela Högen ska ni veta..
UNDERBARA är vad ni är,minst sagt!

3 kommentarer:

Anna&Odjuren sa...

Ja riktiga vänner är bra att ha! :)

Har nåt kasst redigeringsprogram, Picture It heter det nog... Enda jag använder det till är att justera ljusstyrkan ibland..
Är dålig på redigeringsprogram tyvärr... :S

Ha en fortsatt bra helg!
// Anna

ModestyEva sa...

Men du är välför go ;)

possan sa...

Tack :) Blev lite blött i ögat nu.... Pööss