onsdag 3 juni 2009

Sista tiden

Nu var det verkligen evigheter sen jag skrev här sist,ärligt talat så har jag ingen aning om varför det blivit så..tappat lusten,orken plus att det finns miljoner andra saker att göra än att sitta hemma och skriva blogg om allt och ingenting,fast jag tar mig dock tid att läsa andras bloggar när jag väl sitter här framför datorn,fast börjar lessna på det också,bara massa jävla babyprat överallt,hur roligt är det att läsa om egentligen..NADA..inte ett dugg spännande!!

Ja,massor har ialf.hänt sen jag satt här och skrev sist,allt mellan himmel och jord,både stort och smått,mycket jag inte kan skriva här för alla är sånna skvallerbyttor,haha..det är tråkigt att folk inte bara kan hålla tyst om det de läser istället för att springa direkt från datorn vidare telefonen eller till närmsta granne och skvallra vidare,tragiskt är vad det är!

Nu har vi haft årets första GÅRDSFEST ialf.och den blev lyckad,de flesta kom ut..vi grillade jätte gott och drack i mängder,hade en super duper rolig kväll..tack allesammans!!
..innan vintern är här snart igen så ska vi hinna ha en till..en självklarhet!!

Min Älskade Sambo är i Örebro denna vecka,kommer hem på Fredag igen,troligtvis så gör han det,om han inte stannar och ser på fotboll på Lördag,får väl se hur han gör med det..
Snart bär det av till Min Underbara Dalle i Norge,dagen innan midsommar så bär det av mot Oslo först,sen vidare till Tonsberg,stanna där med honom över helgen och sedan tar vi båt med bilen över till Sverige igen,mot Liseberg och Ullared(yeei)sen mot Malmö och fiska på en stor båt med massa andra,längtas efter det mest tror jag fasen,haha..sen vidare mot Leksand och Leksand Sommarland,upp till Stockholm och Gröna Lund..det är stoppen vi har planerade men lovar er att det kommer bli X antal fler stop än de jag nyss nämnde,haha..

Ja,det var mitt för idag,ska hoppa in i duschen nu och vänta på att klockan blir 3 bussen in till stan då för att shoppa lite innan mötet på jobbet 18.00..vill inte på möte,ingen lust med det alls idag,är på alldeles för dåligt humör för att umgås med någon,blääääää!

Hej Hopp Allihopa!!

1 kommentar:

Rebecca sa...

Hallå.
Ja nu har du varit osynlig ett tag.
Är allt bra då?

Skönt att sommaren snart är här!

Må så gott.
Kram Reb